FIBR AS
Fibr AS
hero_pattern.png

FIBR AS

Ditt nettverk,

vår lidenskap.

 
 

Erfaring, lidenskap og kompetanse for Internett.

Her i FIBR AS verdsetter vi verdien av yrkesstolthet. Vi legger mye tid og lidenskap bak alt vi gjør for å sørge for at arbeidet som utføres gjøres med en presisjon som hver gang kan sikre en tilfredsstillelse både for kunde og for forbruker. Vi tenker både langsiktig og praktisk, i den forstand at vi forutser problemer som kan oppstå og forebygger deretter. Ved hjelp av en god dialog mellom entreprenør og sluttkunde tilfredsstiller vi lettere behovene satt av sluttkunden og deretter skåner alle parter mot misnøye. 

Her jobbes det aktivt for å gi alle tilgang til fibernett. Vi mener at fiber er noe som burde være standard når det gjelder Internett både for bedrifter og privatpersoner. Sammen kan vi jobbe mot målet om å standardisere et stabilt og lynraskt nett som er kompatibelt med framtidig teknologi og har nok kapasitet til å støtte det framtiden har å by på!

 

Kontakt oss

➤ Lokasjon

Plogveien 27, 0679
Oslo, Manglerud

☎ Kontakt oss

post@fibr.no
+47 400 93 418

 
 

Arbeidsområder

 

Internkabling

Dersom du kun trenger hjelp med terminering av fiber/kobber i begge ender eller om du ønsker å delegere bort arbeidet helt, så er vi rette firma for deg. Vi tilbyr alt i fra planlegging av arbeid til oppkobling av utstyr.


oppryddning

Et ryddig nett er et stabilt nett. Vi hjelper til dersom du trenger bistand til å rydde opp i data-skapet eller andre relaterte oppdrag. Ta kontakt for en gratis konsultasjon.


Leveranse

Vi kan skjøte opp linjer fra a- til b-adresse i samarbeid med netteier, samt har vi adgang til Telenor, Telia, Viken og Global Connect sin infrastruktur.


dokumentering

Et godt utført arbeid og en god utført dokumentasjon går hånd i hånd. Vi hjelper deg med å følge ut og dokumentere nettet deres slik dere ønsker.


feilsøking

Enten om du trenger hjelp med feilsøking i intern-nettet eller om det skal feilsøkes ute i felten, så kan vi lokalisere og utbedre feilen effektivt. Å komme fort i gang er like viktig som å være fort ferdig.


omlegging

Dersom du trenger å flytte aktivt nettverk kan det være nødvendig å legge om nettet. Vi hjelper deg med å planlegge omleggingen, samt utføre og dokumentere.

 
 
 

Kontakt oss!

Kontakt oss ved hjelp av skjema under, så skal vi kontakte deg så snart vi får tid. Dersom du har akutte spørsmål, vennligst ring oss på 400 93 418, så skal vi hjelpe deg omgående.

Responstid innenfor vanlig arbeidstid er på 1-2 timer. Tid utover dette kan variere.